Menu
Circle
Innovatie
Verbinding
Fase 1

Development

Ieder product heeft specifieke eigenschappen en klantwensen waar een verpakking aan moet voldoen. We ontwikkelen een passende verpakking voor ieder vraagstuk. Dit doen we door een grondige inventarisatie van wensen en/of problemen en analyseren dit tot in de puntjes.

Development
Fase 2

Concept

Het begint met het uitwerken van de eerste ideeën die er zijn om de wensen, maar ook benodigde eisen te verwerken tot een conceptuele verpakking. We werken samen met lokale partners om tot een eerste prototype te komen, zoals een geprint 3D model.

Concept
Fase 3

Tools

Aan de hand van dit concept tekenen we matrijzen, laten we een constructie beoordelen en uiteindelijk door lokale partners bouwen. Daarnaast beoordelen we de benodigde automatisering voor assemblage, kwaliteitscontroles en het verpakken.

Tools
Fase 4

Production

Er komt een behoorlijk staaltje techniek kijken bij het produceren van een verpakking. We integreren alle benodigde gereedschappen in productie en stemmen dit af op onze spuitgietmachines. Een eerste pilotrun is nu dichtbij.

Production
Fase 5

Assembly

Het monteren van een product kan diverse uitdagingen met zich meebrengen. Naast de mogelijkheid om dit volledig en semi geautomatiseerd te laten plaatsvinden, beschikken we over een eigen handmontage afdeling. Zo kunnen we iedere verpakking de juiste oplossing aanbieden.

Assembly
Fase 6

Quality

Onze kwaliteitsafdeling waarborgt de product- en voedselveiligheid in productie. Ze zijn betrokken bij alle ontwikkelfases en passen actuele wet- en regelgeving toe. Een ISO 22000 certificering stelt ons in staat om verpakkingen voor voedingsmiddelen te produceren.

Quality
Fase 7

Logistics

Een centrale ligging is de perfecte uitvalsbasis voor transporten binnen én buiten Nederland. Wij maken ook voor de logistieke bewegingen gebruik van lokale partijen.

Logistics