Menu

Wij geven vertrouwen en laten deze toppers zien dat ze van waarde zijn.


Robin Koning

Robin Koning

24 februari 2022

Laten we met elkaar de wereld een stukje mooier maken. Zonder beperking aan het werk, zo zien wij dat. Hier is iedereen gelijk!

Bij Teamplast zorgen we voor een plek waar iedereen welkom is. Met trots hebben wij  zestien  jaar geleden de deuren van een interne handmontage afdeling kunnen openen. We ondernemen al sinds 1995 met een sociaal karakter en dit speelt een belangrijke rol binnen het dagelijkse bestuur.

Wat ontstond in samenwerking met Siza en een clubje van tien mensen, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige afdeling. We bieden hier een werkplek aan bijna 50 toppers, die als een team samenwerken aan de montage van onze verpakkingen. Of het nu gaat om een inlage of het samenstellen van een doseerdop; niets is te gek voor onze collega's van Assembly.

Het team bestaat uit werknemers van diverse sociale werkbedrijven, zoals Siza, Scalabor en Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. Wij bieden een veilige en prettige werkomgeving waarbinnen we oog hebben voor een ieders kwaliteiten. Deze kwaliteiten zien we terug in diverse ondersteunende rollen door de gehele organisatie. Er zijn namelijk ook toppers die ons helpen verpakken in productie of op logistiek even een vrachtwagen lossen.  Onze coördinatoren zorgen voor een goede werkverdeling, waardoor er mooie onderlinge verbindingen ontstaan. 

We zijn écht trots op hoe de afdeling Assembly zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en op deze manier veel waarde toevoegt aan onze verpakkingen.