Menu
0

Toppers in dienst

0

Machines

0

miljoen producten geproduceerd in 2022

Onze Missie

Bij Teamplast geloven we in de kracht van sociaal ondernemen, samenwerken en verbinding. Door de krachten van klanten, leveranciers en medewerkers te bundelen zijn wij in staat om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingen op maat te ontwikkelen én te produceren. Ons innovatieve karakter stelt ons in staat om samen een verpakking te ontwikkelen die waarde toevoegt aan het product van onze klant. Waarbij we onze materialen, machines en mensen zo duurzaam mogelijk inzetten.

Ook benieuwd welke toppers hier aan bijdragen?

Check ons Team!

Onze Visie

Met iedere verpakking waarde toevoegen aan het product van onze klant. Wij brengen voortdurend verbetering aan in de samenwerking met onze relaties waarbij verbinding centraal staat. Met deze basis zijn wij in staat om prioriteit te stellen aan het verduurzamen van materialen en productiemiddelen in het ontwikkelproces, waarbij de product- en voedselveiligheid altijd leidend is.

Wil je meer weten over hoe wij dit aanpakken?

Check onze werkwijze!

Bekijk onze bedrijfsvideo

Onze partners

Teamplast heeft diverse partnerships om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt op het gebied van productinnovatie, voedselveiligheid, alternatieve materialen en recycling. Ook steunen we diverse sociale initiatieven en zetten ons actief in voor een betere wereld voor mens en milieu.

Partner worden