Unieke werkwijze

Ontzorgen: van schets tot afvullijn

Teamplast denkt in ketenoplossingen. Wij ontzorgen u en begeleiden uw verpakking van ontwerp en engineering , tot productie en zelfs tot aan de afvullijn. Het ontwerp van een verpakking heeft immers consequenties voor het gehele proces en wij hebben de expertise van het hele traject in huis. Ons netwerk en kennis van de mogelijkheden garanderen een optimale ondersteuning.

Het ontwerp

Het succes van uw verpakking wordt bepaald door de combinatie van vormgeving, functionaliteit en bedieningsgemak. Onze ontwerpers en engineers werken nauw samen met alle  stakeholders binnen uw organisatie. In ons ontwerp houden we daarnaast ook rekening met hygiëne, stapelbaarheid, volume en de consequenties voor uw afvullijn en logistiek.

Ons stappenplan

Teamplast werkt met een stappenplan met duidelijk omschreven fasen. Het biedt u en ons overzicht en duidelijkheid in het proces en in de kosten. Na iedere fase wordt bepaald of we door kunnen of een aanpassing moeten maken. Parallel aan ons proces van ontwerp, engineering en prototyping loopt het proces bij de klant in de vorm van onderzoek, marketing en productie. Met plezier delen we in dergelijke processen onze kennis en ervaring.  In een constructieve en overzichtelijke verhouding werken we samen naar de time-to-market.