Teamplast is partner van DPA

One-stop naar uw innovatieve v​erpakking

De Dutch Packaging Association (DPA) is een samenwerkingsverband van ervaren verpakkingsspecialisten die ieder hun specifieke expertise inbrengen naar een succesvolle verpakking. DPA beantwoordt klantspecifieke verpakkingsvragen en lost problemen van merkproducten pragmatisch en snel op. Met de DPA heeft u een one-stop-model van onafhankelijke leveranciers met één aanspreekpunt. Deze coördinator ontzorgt en neemt het  projectmanagement voor zijn rekening. U bent geheel vrij in de keuze van leveranciers.

Ervaring en kennis gebundeld

DPA organiseert dynamische inspiratiesessies in de ontwikkeling naar uw innovatieve verpakking. Voor ieder uitdagend vraagstuk zetten we de verschillende disciplines bij u aan tafel. Onze bedrijven bundelen kennis en ervaring: van ontwerp tot afvullijn en presentatie op de markt. Wij hebben een antwoord op ieder verpakkingsvraagstuk in elke denkbare markt.
 

Creatief, pragmatisch en efficiënt

Korte lijnen en een  goede samenwerking binnen de keten, maken dat DPA creatief, pragmatisch en efficiënt kan werken. We anticiperen op alle aspecten van een verpakking en zijn een vraagbaak voor alle mogelijke methoden en technieken. DPA staat dicht bij de klant en fungeert als een ‘flexibele schil’ van de klant, die wanneer hij het nodig heeft, er gebruik van kan maken.
 

Onze partners binnen DPA: