Missie & Visie

Missie

Bij Teamplast geloven wij in de kracht van samenwerking en verbinding. Door de krachten te bundelen van klanten, leveranciers en medewerkers zijn wij in staat om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige kunststof spuitgietverpakkingen op maat te ontwikkelen en te produceren.

Visie

Teamplast streeft naar groei door een betrouwbare partner te zijn voor klanten, leveranciers en medewerkers. Wij brengen voortdurend verbetering aan in de samenwerking waarin verbinding centraal staat. Daarnaast heeft de duurzaamheid van materialen en productiemiddelen in het ontwikkelproces grote prioriteit. De product- en voedselveiligheid is daarbij altijd leidend.

Kernwaarden


Samenwerken

Teamplast ontzorgt, gelooft in de kracht van samenwerking en is een betrouwbare partner.
Door de verbinding te leggen tussen klanten, leveranciers en medewerkers zijn we in staat een betrouwbare partner te zijn en onze klanten te ontzorgen.

Maatwerk

Voor Teamplast is een flexibele aanpak essentieel om tot maatwerk te komen.

Ieder product verdient een unieke verpakking die voldoet aan alle wensen en eisen. Wij hanteren een flexibele aanpak in de productontwikkeling en in het productieproces om tot een oplossing op maat te komen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Teamplast is een onderneming met een actief MVO-beleid.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus, zetten duurzame materialen en productiemiddelen in en streven naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers.