Inproba sojasauce – Design en gebruiksgemak

Krachtig in functionaliteit en vormgeving

Een opvallend gebruiksgemak en een stijlvol design. Dat waren de wensen van Inproba voor de verpakking van de  vernieuwde sojasaus met 100% natuurlijke ingrediënten. De 150 milliliterfles verdient een vaste plek op elke mooi gedekte Europese tafel met sushi, vlees-, vis- en roerbakgerechten. De karafvormige fles met perfect aangebrachte sleeve valt op in het schap van supermarkten door heel Europa.

Technische ontwikkeling én productie

Teamplast is verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de functionele schenktuit met twee openingen. De ene opening zuigt lucht aan terwijl je via de andere opening schenkt. Met de vinger op deze luchtopening kun je zelfs druppels doseren. De sluiting bestaat uit relatief weinig onderdelen, wat voordelen geeft in de productie.

Teamwerk met Teamplast

In de ontwikkeling en nu, bij de dagelijkse productie van de Inproba verpakking, werkt Teamplast nauw samen met de leverancier van de karafvormige fles en de producent van de sleeve, die de 150 milliliter fles zijn stijlvolle uitstraling geeft. Johan van Vulpen, inkoper verpakkingen bij Inproba is positief over het partnership tussen zijn leveranciers. “Het klinkt misschien logisch, maar het is niet gebruikelijk dat leveranciers als keten opereren. Inproba kan rekenen op een goed op elkaar ingespeeld team van specialisten die samen verantwoordelijkheid tonen voor het succes aan het einde van de afvullijn.”