Incap

Unieke doseersluiting met vloeistof of poeder in de dop

Een unieke doseersluiting voor on-the-go producten. Dat is het resultaat van de bundeling van ontwerpkracht, kennis van doseertechnieken en productiecapaciteit. Het unieke ontwerp door Mike Burgess lag er. Samen met Axel Hauck - net als hij mede-eigenaar van INCAP International - kwam Mike in contact met Teamplast.

Engineering en productie

Met onze ervaring in samengestelde verpakkingen en sluitingen voor wat betreft montage, sealen en afdichten namen wij de fine tuning in de engineering van de sluiting voor onze rekening en we richtten onze productielijnen in. Samen met INCAP International brengen wij nu deze unieke doseersluiting op de internationale markt voor vitamine-, fruit- en sportdranken. Maar er zijn meer toepassingen mogelijk. Het basisproduct -poeder of vloeistof- blijft luchtdicht en vochtvrij bewaard in de doseerdop tot het moment van mixen met de vloeistof in de fles eronder.

Doseringsgemak, branding en fun

De doseersluiting geeft veel gebruiksgemak. De sluiting is eenvoudig te openen en zowel volwassenen als kinderen vinden het leuk het poeder of de vloeistof in het (mineraal) water te zien vallen. De INCAP blijkt een krachtige branding tool. Flessen met deze bijzondere doseersluiting, uitgevoerd in iedere mogelijke kleur, vallen op in het schap. De INCAP past op iedere fles met een 28 mm nek.

Gezonde oplossing

Veel vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen kunnen hun kracht verliezen na geruime tijd in het water. De INCAP maakt het mogelijk de voedingsstoffen pas te mixen op het moment van gebruik. Hiermee zijn ook extra toevoegingen voor een langere houdbaarheid overbodig.