Bark Dosing System

UK Starpack Award

In 2012 ging de UK Starpack Gold Award of Excellence en de International Sourcing Award (UK Packaging Award) naar het Bark Dosing System, ontwikkeld door Bark Innovations. Teamplast verzorgde de engineering en produceert dit systeem. Op de kop gehouden, loopt de doseerkamer vol. Door een speciaal mechanisme onderin de doseerkamer komt deze exact bepaalde dosis niet in contact met de inhoud van de fles.  ECOstyle, het duurzame tuinproductenlabel, verpakt haar producten in deze bekroonde Bark verpakking.

Exact doseren, geen verspilling

De Bark doseerkamer biedt nieuwe mogelijkheden uw producten in een geconcentreerde vorm aan te bieden en verspilling tegen te gaan. U kunt het product op de milliliter nauwkeurig doseren, waarna het concentraat vermengd wordt met bijvoorbeeld water. Bijkomend voordeel is dat er door het geconcentreerde product minder grondstoffen voor de verpakking nodig zijn. Dit leidt tot minder afval en lagere kosten.

Uw product in het Bark Dosing System?

Wij voeren fles én dop uit in de gewenste vormgeving; in ieder formaat en in elke kleur. Het is zelfs mogelijk te kiezen voor variabel doseren.