Teamplast vergroot productiecapaciteit

De vraag naar maatwerkprojecten in kunststof verpakkingen en sluitingen groeit nog steeds bij Teamplast uit Heteren. Om de groeiende vraag op te vangen wordt dit jaar gestart met uitbreiding van de bedrijfsruimte. De nieuwe productieruimte zal begin 2019 in gebruik worden genomen.

Uitbreiding

Teamplast start in augustus van dit jaar met de bouw van een nieuwe productiehal. Deze nieuwe hal ligt naast het huidige pand en heeft een vloeroppervlakte van 600 m². Tevens is het bedrijfspand naast de huidige locatie van Teamplast gekocht, met een oppervlakte van 1400 m². Alle panden staan straks met elkaar in verbinding. Na de uitbreiding komt het op een totaal van 8000 m² vloeroppervlakte -- en dit maakt het mogelijk om een gescheiden productieruimte in te richten. De nieuwe productieruimte krijgt nieuwe machines, automatiseringsrobots en eigen infrastructuur om tevens de continuïteit te waarborgen.

Toekomstvisie

Bedrijven weten Teamplast steeds vaker te vinden als het gaat om klantspecifieke projecten op het gebied van kunststof verpakkingen en sluitingen. Dankzij de kennis, ervaring en ontwikkelkracht van Teamplast blijft de vraag gestaag groeien. Teamplast blijft investeren in deze ontwikkelkracht en indien de groei voortzet is verdere uitbreiding mogelijk.

Over Teamplast

Teamplast is ruim twintig jaar specialist in kunststofverpakkingen. In de opstarttijd in 1995 produceerde Teamplast ook series in opdracht, waarbij het ontwerp kant-en-klaar aangeleverd werd. Maar al snel ontwikkelde Teamplast zich tot een echte custom moulder. Maatwerk in verpakkingen en de klant ontzorgen van ontwerp tot aan de afvullijn; dat was toen de bedrijfsfilosofie en dat is het vandaag nog steeds.