Teamplast op PI Amsterdam, 26 en 27 november 2014

Packaging Innovations Amsterdam

Teamplast kijkt uit naar de Packaging & Innovation Beurs op 26 en 27 november in Amsterdam. Met plezier tonen wij u daar de INCAP, ons nieuwe on-the-go product; een unieke doseersluiting voor onder andere de sportdranken- en vitaminemarkt. Ondervind het doseringsgemak, ervaar de krachtige branding die ervan uitgaat en het plezier van het mixen. We leggen de unieke eigenschappen van dit nieuwe doseerconcept graag aan u uit op stand B102 van DPA, the Dutch Packaging Association.

Voorbeelden van onze specials

Recent ontwierpen we voor Inproba’s vernieuwde sojasaus een bijzondere schenktuit en voor Tiense Suiker België ontwikkelden we een kubusvormige dispenser voor zoetklontjes, die in de UK gewaardeerd werd met een Starpack Award. Voor beide producten verzorgen we ook de dagelijkse productie. Graag lichten we de bijzonderheden rond deze specials - waartoe wij deze verpakkingen - rekenen, toe.

Programma PI 2014

Er is verder nog meer te beleven op Packaging Innovations 2014 in Taets Art Gallery in Amsterdam. De eerste editie van de Brand Innovations Conference belooft een bijzondere bijeenkomst te worden met bijdragen van specialisten van Mc Donalds USA, Coca Cola USA en Philips Nederland.  

Bent u onze gast in Amsterdam?

Wij begroeten u graag op stand B102 van de DPA.  Registreer hier alvast voor gratis kaarten.  Meer informatie over deze beurs vindt u op www.easyfairs.com .