INCAP, doseersluiting voor on-the-go drank én meer

Incap

Uw product luchtdicht en vochtvrij verpakt in een doseerdop tot het moment van mixen met de vloeistof in de fles eronder. INCAP International en Teamplast introduceren de INCAP. Een innovatieve doseersluiting, verkrijgbaar in iedere gewenste kleur.

Groot doseringsgemak

De on-the-go markt is sterk groeiend. Met name in food, sportdranken en vitaminemarkt stijgt de vraag naar ready-to-go producten die het gemak en de eenvoud dienen. De INCAP is een simpel te bedienen doseerdop die op iedere standaard fles past. Deze bijzondere sluiting bevat een door u te bepalen hoeveelheid droge of vloeibare voedingsstoffen, die hun kracht en voedingswaarde behouden tot het moment van mixen.

Extra branding en fun

De INCAP geeft uw product een krachtige branding. Flessen met de INCAP onderscheiden zich direct van de standaard drankjes in het schap. Zowel kinderen als volwassenen vinden het erg leuk zelf te mixen, een belangrijk koopargument.

Gezonde oplossing voor méér markten

Vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen kunnen hun kracht verliezen na langdurig contact met water. Met de INCAP worden voedingsstoffen in een zuurstof- en vochtvrije ruimte bewaard en pas gemixt met water of een andere vloeistof op een moment dat de consument bepaalt. Conserveringsmiddelen of andere toevoegingen om een lange houdbaarheid te garanderen zijn overbodig. Dat maakt de INCAP een gezonde oplossing voor meerdere markten. Axel Hauck, mede-eigenaar van INCAP International ziet meer opties voor de inzet van de INCAP: “INCAP geeft mogelijkheden in de markten van vitamines en mineralen, maar wellicht ook voor producten als zuurremmers, bruistabletten, kruiden, pijnstillers, middelen tegen verkoudheid en zelfs cocktaildrankjes.”

Meer informatie over de INCAP

Ziet u mogelijkheden met de INCAP? Neem contact op met  Frank van Scheppingen voor meer informatie. 0031 (0)26 47 23 714 – fs@teamplast.nl