Forse uitbreiding montageafdelingen

Spuitgieten en montage voor álle seriegroottes

Teamplast heeft sinds afgelopen jaar alles in huis als het gaat om spuitgieten én de montage van sluitingen of verpakkingen. Naast alle technieken in spuitgieten verzorgen we de montage voor elke seriegrootte, van klein tot groot; van handmatig tot volledig machinaal, 24 uur per dag.
-volledige handmatige montage
-semi-automatische montage
-volautomatische montage (24-uurs)

Vijftien enthousiaste medewerkers op montage

Op onze montageafdelingen werken medewerkers met een beperking, waarvan er velen al 8 jaar bij ons zijn, zij zorgen voor de producten die een handmatige of semi-automatische montage vergen.  Dat doen zij enthousiast, betrokken en volgens ISO 22000 voorschriften.

Hoge productiecapaciteit en kwaliteit

Met de uitbreiding van onze montagemogelijkheden vergroten we onze productiecapaciteit en verhogen we de kwaliteit voor onder andere het aanbrengen van seals, assemblage van cosmeticapotten en samengestelde producten. Scharniersluitingen worden volautomatisch gemonteerd en ook bij de samengestelde verpakkingen kunnen we efficiënte slagen slaan. Deze investering in montage combineert onze specialistische kennis in spuitgieten met een logistiek efficiënte montage.

Bijlagen