Healthcare

Méér branding tegen geringe meerkosten

Productlijnen als vitamines, crèmes en vergelijkbare producten in de healthcare markt krijgen om redenen van kleine marges vaak een onopvallende standaardverpakking. Met onze custom made basics geeft Teamplast uw product een opvallende uitstraling tegen een geringe investering.

Kindveilige sluiti​ng en tamper evidence

Natuurlijk voorzien wij verpakkingen wanneer nodig van een seal, kindveilige sluiting of tamper evidence (eerste gebruiksgarantie)

Productie in beschermde atmosfeer

Net als voor de foodmarkt is een gecontroleerde productie ook cruciaal voor de healthcare markt. Onze productiefaciliteiten beschikken over een ruimte waar verpakkingen en sluitingen onder beschermende atmosfeer worden geproduceerd.

Migratie en traceability

De grondstoffen die wij gebruiken voor onze verpakkingen, doseersystemen en sluitingen zijn getest op migratie volgens de richtlijnen van de Europese Unie. Deze richtlijn is van toepassing op materialen en voorwerpen van kunststof die bestemd zijn om met levensmiddelen in aanraking te komen. Onze verpakkingsproducten zijn altijd traceable door onze geregistreerde productiebatches.