Cosmetica & Personal Care

Uitstraling en functionaliteit

Teamplast ontwerpt en produceert verpakkingen voor grote merken in  cosmetica en personal care. Beleving en uitstraling spelen in deze  markten een belangrijke rol. Hip, luxueus of stijlvol; het is de kunst de gewenste uitstraling  te koppelen aan een uiterst functioneel ontwerp. Het succes van die verpakking wordt immers voor een belangrijk deel bepaald door de combinatie van vormgeving en bedieningsgemak.

Met zorg verpakt en vervoerd

Handle with care. Dat geldt zeker voor onze verpakkingen in personal care en cosmetica. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan het verpakken en het vervoer van onze verpakkingen. Wilt u uw verpakkingen op een heel specifieke wijze aangeleverd krijgen, dan is dat bijna altijd mogelijk.

Migratie en traceability

De grondstoffen die wij gebruiken voor onze verpakkingen, doseersystemen en sluitingen zijn getest op migratie volgens de richtlijnen van de Europese Unie. Deze richtlijn is van toepassing op materialen en voorwerpen van kunststof die bestemd zijn om met levensmiddelen in aanraking te komen. Onze verpakkingsproducten zijn altijd traceable door onze geregistreerde productiebatches.