Innovatie & Design

Nieuwe technieken en oplossingen ​op maat

Innoveren volgens Teamplast is aansluiten op uw heel specifieke verpakkingsvraag met een slim, functioneel ontwerp. Met zowel Research & Development als productie in huis, kunnen we als geen ander bedrijf ontwikkelen op de praktijk. We noemen dat ´design for efficiency´. Met deze werkwijze maken wij een 100% maatwerk verpakking betaalbaar en dus bereikbaar voor iedere organisatie.

Duurzaamheid en kennis uitwisseling

Een grote diversiteit aan factoren raakt aan de verpakkingswereld; van innovatie in ontwerp tot ontwikkelingen in duurzaamheid . Teamplast past nieuwe productietechnieken toe en samen met onderzoeksinstituten testen we nieuwe productiematerialen zoals biobased grondstoffen. We willen daarnaast een platform bieden voor de uitwisseling van kennis door het organiseren van workshops en learnshops.

Maatwerk in service

Vernieuwend willen we ook zijn in onze services. Met onze ‘custom made standaard sluitingen’ geeft u uw standaard verpakking een opvallend eigen look & feel. Onze quickscan zetten we in voor de oplossing van een verpakkingsprobleem of voor een verbetering van uw bestaande verpakking.